мај 29, 2023

Политика

Политичари се откажуваат од Македонците во Бугарија, ИТНО откажување на договорот на (не)пријателство – Колумна на Ристо Никовски

Бугарската Одисеја, наречена „блокада на Македонија“, започна со „блескави научни анализи“ на БАН, кои можеа…