декември 5, 2023

Македонија

Сега во МПЦ-ОА мора да бидат мудри да не се согласат на уцени и на какви било услови во однос на името, јурисдикцијата или Томос – порачува Ињац

Српскиот верски аналитичар Жељко Ињац во разговор за „Локално“ смета дека Вселенската патријаршија секако ќе…