декември 2, 2023

Ченто: САМО 3% ОД ГРАЃАНИТЕ ИМААТ ДОВЕРБА ВО СУДОВИТЕ

САМО 3% ОД ГРАЃАНИТЕ ИМААТ ДОВЕРБА ВО СУДОВИТЕ, резулатите од анкетата ги сподели фб страната Слобода за Јане Ченто.
Во судовите и правосудството воопшто немаат доверба 42 отсто од граѓаните, а целосна доверба имаат само 3 проценти од нив.
Што да се каже повеќе за растур систем на една држава.
За тоа што во 21 век има политички затвореници, се вели во статусот на страницата!

https://www.facebook.com/photo?fbid=365125165618681&set=a.124759699655230
https://www.facebook.com/photo?fbid=365125165618681&set=a.124759699655230