септември 27, 2023

Уште една конгресменка тврди дека САД имаат биолаборатории во Украина

Конгресменката Тулси Габард во своето гостување кај познатиот американски новинар Такер Карлсон еднаш за секогаш ги расчисти дилемите дали во Украина постоеле лабаратории за биолошко оружје финансирани од САД.