септември 26, 2023

Треба да се осудат сите војни а не само една, вели Каракамишева

Треба да се осудат сите војни секаде а не само една војна, вели во фб статус професорката Тања Каракамишева и сподели мапа на светот со воени судири кои никој не ги осудува.

Тања Каракамишева

13 ч.  · Нашата мисија и задача како разумни и учени луѓе е секогаш да ја гледаме големата слика на објективен и мудар начин и да ги ОСУДИМЕ воените активности СЕКАДЕ! Тоа требаше да го направат и “нашите” политичари, ама не, тие одбраа да осудат еден воен судир, а другите ги ставија под тепих, вели професорката!

https://www.facebook.com/Karakamisheva?cft[0]=AZX5ammfaX3i2hmTJk7Pu8fYdrthom1Sk8EKX7iJQ2EWMxjB2Hh3IhMJnXl_eicOTSgVA3XuYeMR7ss4rySE2N7lNkhxMRKNnQ6mAS9k3BsTz_uzolyjT8QW9YS76yFb-yx7QZLC25pR08C6NCfkB0Eh&tn=%3C%3C%2CP-R