декември 2, 2023

Тој што ја отвори портата амнестиран а тие што влегоа терористи

https://fb.watch/cnlgQAU1zU/

Многу добро видео во кое аналитичарот Владимир Божиновски на едноставен начин го резимира парадоксот и нелогичностите за казните на осудените за 27.април. Погледнете го, секој коментар е сувишен. Дали македонското општество конечно ќе се смили врз судбината на неправедно осудените