јуни 10, 2023

Спасовски руча со семејствата на загинатите припадници на МВР

Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски ги посети и беше на ручек со семејствата на загинатите припадници на МВР.

Тој тоа го сподели на твитер. Oliver Spasovski@o_spasovskiДенеска ги посетив децата и семејствата на загинатите припадници на МВР во одморалиштето на МВР во Пониква, на заеднички ручек и дружење разговаравме за прашања од важност за нив – заедно со раководството на МВР сме нивни пријатели и поддржувачи