декември 5, 2023

Пандев го даде првиот гол за Парма а потоа асистира за целосен пресврт

Најпознатиот македонски фудбалер не чекаше долго и го даде првиот гол и за Парма. Пандев влезе во игра во второто полувреме кога Парма губеше од Порденоне и со гол и асистенција придонесе за целосен пресврт.
За жал Пандев заработи и повреда па потоа беше замнет, се надеваме дека повредата не е сериозна. еве и видео од голот на Пандев

https://gorilla.cdnja.co/v/qo/QO3nX.mp4?token=nfCcZTeWLaed2Dzh4biQRg&expires=1644681360
https://gorilla.cdnja.co/v/qo/QO3nX.mp4?token=nfCcZTeWLaed2Dzh4biQRg&expires=1644681360