мај 29, 2023

Османи покажа со прст кон Апасиев, дека е парадигма на руското присуство

Вчера Бујар Османи од МНР на тв емисијата во која гостуваше покажа со прст кон Апасиев: – „Апасиев е парадигма за руското присуство во земјава, неговите ставови се отворени ги гледаме сите. Не знам само неговите коалициони партнери какви ставови имаат“, додаде тој.