јуни 10, 2023

На Вучиќ странците му нуделе техничка преодна влада како во Македонија

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, пред полна сала, раскажува дека и на него од меѓународна му нуделе да се формира техничка преодна влада во Србија. Имавме таков пример во Македонија, му кажале ама тој не прифатил. Вучиќ во видеото вели дека нема да ни кажат странците и меѓународната како ќе изгледа владата, народот решава за тоа.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10228777711531716&id=1355612186
https://www.facebook.com/1355612186/videos/831905757780912/

https://www.facebook.com/1355612186/videos/831905757780912