декември 5, 2023

Навивачите на Гозтепе истакнаа македонски знамиња во чест на Јаховиќ

Навивачите на турскиот фудбалски клуб од Измир, Ѓозтепе, на натпревар на нивниот тим извадија македонско знаме на трибините во чест на македонскиот фудбалер Адис Јаховиќ.
Навивачите покажаа големина истакнувајќи македонско знаме во чест на младиот македонски фудбалер Адис Јаховиќ.