септември 27, 2023

Момче од Богданци пред 6 месеци ја предвиде кризата во Македонија

-Да ве потсетам на еден мој пост од 12 НОЕМВРИ 2021, пред Ковачевски да излезе заедно со Бесими и Бектеши од најавениот Економски совет со кој ќе ублажуваат цени и ќе превенираат хиперинфлација како достојна Харвард -Оксфордска коалиција, која поим нема од економија освен 10% од тендер за нив,
Читнете… да не кажете не ви кажав – напиша на ФБ Михаил Тодоров од Богданци.

Во продолжение и неговиот ФБ статус од ноември минатата година.

https://scontent.fskp4-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/275428481_10216929667272942_8570182058580748143_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=GmG5U0EM1DcAX-doLcp&_nc_ht=scontent.fskp4-1.fna&oh=00_AT8l8Dpf0Js_2mdERmcnuMv_BCP2ZeuDKGW60TW5hGjw8Q&oe=622F3543