септември 27, 2023

Мариупол и тајната биолошка лабораторија на НАТО!!!

На 4ти Април Пепе Ескобар на Твитер напиша:
МАРИУПОЛ – 1/3 – ОВА ќе биде експлозивната приказна за целата сага 404, а не лажното знаме на Буча. Да, има низа “хончоси” на НАТО кои сеуште се кријат со азовските неонацисти во утробата на Азовстал. Сепак, клучот е што се случуваше во подземјето 8 ката надолу.


МАРИУПОЛ – 2/3 – Цивилни затвореници на „Библиотека“ на аеродромот во Мариупол рекоа дека постојано им се заканувале дека ќе бидат испратени во јама – од која никогаш нема да се вратат. „Јамата“ можеби била подземна био-лабораторија управувана од НАТО во Азовстал. Сопственикот на Азовстал Ахметов збеснува.


МАРИУПОЛ – 3/3 – Био-воени експерименти во 404 ги спроведе компанијата Метабиота на Ахметов. Рускиот истражен комитет одлично собира докази за ВИСТИНСКИ, претстојни судења во Нирнберг-2. Така, вистинската приказна за „злобната јама“ ќе се појави наскоро.


На 10ти Април, анонимен корисник на 4chan.org даде повеќе информации за ПИТ-404 и за тоа што се случува во Мариупол:

Ринат Ахметов: Дел од олигарсите во Украина и Источна Европа, поттикнат од Западот. Познато е дека е најбогат човек во Украина или меѓу првите 5.

Под индустриската зона Азовстал, во сопственост на олигархот Ринат Ахметов, има 24 километри тунели на длабочина до 30 метри. Постои и таен објект на НАТО – ПИТ-404 – и тајна биолошка лабораторија на НАТО со биолошко оружје. Во објектот ПИТ-404, офицерите на НАТО се блокирани. Тунелите се опремени со бункерски систем со оклопна заштита.
Внатре има околу 240 странци, вклучително и офицери на НАТО и француската легија на странци, како и персонал во биолабораторијата. Нивното обезбедување, финансирано од Ахметов, има до 3.000 луѓе.
Биолабораторијата во фабриката Азовстал во Мариупол во таканаречениот објект ПИТ-404 беше изградена и управувана од Метабиота, компанија поврзана со Хантер Бајден, Ринат Ахметов и Владимир Зеленски.
Во лабораториите на овој објект беа спроведени тестови за создавање био-оружја. Илјадници жители на Мариупол станаа „заморчиња“ во овие ужасни испитувања. И главно западни „специјалисти“ учествуваа во овие нечовечки експерименти.
Некои француски разузнавачи загинаа за време на спасувачката операција. Шефот на француското разузнавање, Ерик Видо, беше разрешен на 31 март 2022 година поради неуспесите на француското разузнавање во војната во Украина.
Полицајците од САД, Канада, Германија, Франција, Италија, Турција, Шведска, Полска и Грција сега се блокирани во занданите на Азовстал. Американскиот генерал-полковник Роџер Клотиер, заробен од Народната милиција на ДПР пред некој ден од соборен хеликоптер, беше следен од ГРУ на Генералштабот и СВР на Русија во Мариупол врз основа на резултатите од надворешниот надзор на неговата љубовница во Турција во Измир.
Граѓанин на Украина, познат на разузнавачите како Клуте, секогаш го придружувал генералот како патувачка сопруга, доверлива и преведувачка. Веднаш штом беше објавено дека оваа госпоѓа пристигнала во Мариупол, Русија започна воена операција и го блокираше градот.

Веста е преземена од следниот линк:

Bio-military experiments in Pit 404 – A secret NATO biological laboratory 30 meters deep under the Azovstal in Mariupol – The Greanville Post