јуни 10, 2023

Каде сте Македончиња од Котецу, јапонскиот пријател на Македонија

Јапонскиот оперски пеач Казухиро Котецу ексклузивно за Македонската радио програма од Мелбурн “Трипл зед” и Македонците во Австралија испраќа топли поздрави и пее на македонски јазик! Убав пример за сите нас!, се вели во видео на Ицо Најдовски Перин споделено на Јутјуб.