септември 26, 2022

Интересно видео по затворањето на воздушниот простор на Украина

По рускиот напад, воздушниот простор на Украина беше затворен за цивилни авиони. Видеото може да го видите на линкот.

https://fb.watch/buKidQopvN/https://fb.watch/buKidQopvN/

https://www.facebook.com/hakimhammd/videos/525036505615948