декември 5, 2023

Зеленски на 5 април рече дека знаат дека Русите се појаки

https://core.telegram.org/widgets

Украинскиот претседател Володимир Зеленски во видео на неговиот канал на Телеграм призна дека Украина е свесна дека Русите се посилни. Свесни сме дека окупаторите се побројни. Но, тие имаат повеќе технологија. Но, немаме друг избор – се решава судбината на нашиот народ. Знаеме за што се бориме. „Ние правиме се за да победиме, рече тој на видеото од 5 април.