септември 27, 2023

Еве го, ПАК, Тодор Петров, една од МЕТАСТАЗИТЕ на рак раната Д(Демохристијанска)ПНЕ!

Еве го, ПАК, Тодор Петров, една од МЕТАСТАЗИТЕ на рак раната Д(Демохристијанска)ПНЕ!

Ќе ја „исправал“ работата, исто како што имаше намера со „Обврзувачкиот референдум“.

КОЈ ГО ОВЛАСТИ ТОГАШ, КОЈ ГО ОВЛАСТИЛ СЕГА?! Кого тој застапува? Од каде црпи легитимитет?

Тогаш барајќи „обврзувачки“ референдум, на кој освен Македонците, за името на Македонците ќе се изјаснувале и сите други „граѓаните“, и „резултатот„ да бил „обврзувачки“, а не како од ЗЗаев „необврзувачки, од овој ДА НЕМАЛО БЕГАЊЕ, на Талат Џафери му се обрати со „претседател на собрание“ со што го призна, нелегалниот и нелегитимниот, со државен удар насадениот, крвникот на Македонците, А сега на папољубецов и ЕКУМЕНИСТОВ, БОГОБОРЕЦОВ, коронаверников, му дава важност, му се обраќа како на „православен“ папа.

НЕКА МУ КАЖЕ НЕКОЈ, ДЕКА ГОСПОД Е ГЛАВА НА ПРАВОСЛАВНАТА ЦРКВАТА, не човек, па уште папољубец ЕКУМЕНИСТ!

Господи, правда Твоја бараме! Салава Тебе Боже. Слава Ти.

Фејсбук статус на Мануела Македонка Од Македонија