јуни 10, 2023

Волшебна Македонија

Фотографијата беше споделена од We Are Macedonia – Ние Сме Македонија Вчера во 07:00  · Со задоволство ја споделуваме оваа прекрасна фотографија од срцето на Македонија – Охрид! Од фб профил на Oliver Petkoski 12 март во 14:20  · Ohrid  · Ова ми е една од најомилените фотографии кои успеав да ги дололовам во Јануари оваа година. Титулата за омилена фотографија не ја доби за идеалните подесувања, или совршена композиција, туку за приказната позади неа, се вели во описот на фотографијата.