септември 27, 2023

(ВИДЕО) ВО ОГРАДАТА НА РУСКАТА АМБАСАДА ВО БУКУРЕШТ УДРИ АВТОМОБИЛ – возачот изгорел

Автомобилот се запалил откако удрил во оградата на руското дипломатско претставништво, а возачот починал на лице место.

Снимките кои кружат на социјалните мрежи покажуваат автомобил во пламен на самиот влез во дворот на амбасадата.