декември 5, 2023

БАЈДЕН СЕ РАЗВИКА НА НОВИНАРКА – Бидејќи го чепна кај што не треба

   

Она кога новинарско прашање ќе ти го чепне бизнисот на синот. Од Украина фирмите на син му добија концесија на 100 години ископ на најголемите светски резерви на камен јаглен, како и други концесии за пренос на гас … Порталот Тхинк објави видео кое сега е тргнато. Во видеото Бајден се развикал на новинарка затоа што го прашала за син му и неговиот бизнис во Украина.

линк https://think.mk/2022/03/ba%D1%98den-se-razvika-na-novinarka-bide%D1%98%D1%9Ci-go-chepna-ka%D1%98-shto-ne-treba/