јуни 10, 2023

Бајден се заканил на Путин, не е свесен што ќе го снајде, видео

Американскиот претседател Бајден во својот говор упати закана до Путин, не е свесен што ќе го снајде, рече. Видеото со превод го објави македонскиот портал Дива.мк https://www.facebook.com/divaiziva/videos/1317766408702753