декември 2, 2023

Американски експерт: западот ја турка Украина во пропаст

Американски експерт уште во 2015 година укажа дека западот ја мами Украина со рози а ја носи во бездна. еве линк https://off.net.mk/video/razno/zoshto-zapad-ne-sakashe-da-go-slushne-ova?fbclid=IwAR2ry2GX_nQbHQJYskAZE461Dv3DR66oKqT0i8B9dj5Fy3Q4rUQXtrmr9RQhttps://off.net.mk/video/razno/zoshto-zapad-ne-sakashe-da-go-slushne-ova?fbclid=IwAR2ry2GX_nQbHQJYskAZE461Dv3DR66oKqT0i8B9dj5Fy3Q4rUQXtrmr9RQ